”Genom att mötas i Idrottens Hus kan dörrar till fler samarbeten öppnas som stärker både stadsdelen och Norrköpings idrottsliv i stort”

Boka Idrottens hus

Idrottens Hus har två fina konferenslokaler, en för 150 personer och en för 20 personer. Båda är gratis att boka för idrottsföreningar. Vi har dessutom ett stort kök som går utmärkt att låna i samband med bokningen. För att se tillgängligheten på våra lokaler kan du titta i kalendern.

Lokalerna är handikappanpassade.

 

Så bokar du:

Fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter, när du önskar hyra våra lokaler och vad för typ av evenemang bokningen avser. Vi ser över tiderna och återkommer om vi har några frågor. Annars får ni en bekräftelse på att evenemanget är bokat.

Fyll i platsens namn.

Ange önskat datum (t ex 2019-12-31)

Klockslag när evenemanget börjar, t ex 8:00

Klockslag när evenemanget slutar, t ex 15:00

Ange om evenemanget är öppet för allmänheten eller om det är ett slutet sällskap, t ex föreningsmöte.

Föreningens namn

Namn på vår kontaktperson i arrangörsföreningen. (Visas inte på hemsidan. )

Telefonnummer till kontaktpersonen. (Visas inte på hemsidan. )

Ange e-postadress till er kontaktperson för bokningen. Hit skickar vi bekräftelsen på din bokning och eventuella frågor kring bokningen.

Det här fältet syns inte för besökarna, utan är endast till för att anteckna viktig information kring bokningen, bara för oss som jobbar på Idrottens hus.

Skicka gärna med en bild som passar till ert evenemang! Den läggs upp tillsammans med texten om ert evenemang på hemsidan och ökar intresset hos besökarna på vår hemsida. Tillåtna filformat är JPG, GIF och PNG. Bilden får gärna vara 460 x 300 px stor och filen max 1MB.


Obs! Lokalen är inte bokad förrän vi återkommit till er med en bekräftelse.